Om mig

Claus Voglhofer


Mit navn er Claus Voglhofer. Jeg er 48 år og bor med min skønne kone og 3 døtre i Greve lige syd for København.


Siden efteråret 2014 har jeg lavet maritime tasker af brugte sejl og påført dem unikke og personlige images. Jeg designer og producerer selv alle mine tasker.


Det er ikke helt tilfældigt, at jeg kan betjene en symaskine. Min mor var udlært syerske og selv om hun ikke fortsatte i branchen, så var hun alle dage en meget passioneret syerske i sin fritid. Det meste af det tøj min bror og jeg gik med i folkeskolen var hendes kreationer og ikke altid med vores gode vilje.

Det afskrækkede mig ikke og jeg syede allerede selv en del i teenage årene. Jeg lagde bukser op, syede badges på tøjet, lavede bannere, kostumer og lignende.


Jeg har altid udfoldet mig kreativt og arbejder ligeså gerne med træ, jern, gips, papir og naturligvis stof.

Til trods for at jeg altid har været tiltrukket af de håndværksmæssige discipliner, valgte jeg at uddanne mig til Civilingeniør på maskinretningen og gøre karriere som ingeniør. Muligvis under stærk indflydelse af mine forældre ?!


Jeg har alle dage udfoldet mig kreativt på arbejde, men også i fritiden, som afbræk og afstresning fra arbejdet og hverdagen og det er gennem årene blevet til mange interessante kreationer.

Vogl Sailbags er dog nok det første jeg har lavet, som reelt har egnet sig til videresalg.


Det maritime element har altid fascineret mig og jeg har surfet og sejlet en del.

Idéen til mife tasker fik jeg i USA, hvor vi har en del venner og hvor de laver rigtig mange genbrugsprodukter, heriblandt produkter af brugt sejldug.


Jeg nyder at lave mine tasker, da arbejdet med dem udfordrer mig både kreativt, håndværksmæssigt og sågar kræver at jeg løbende trækker på min ingeniør kompetencer. Vogl Sailbags er det perfekte og fuldendte produkt for mig, at beskæftige mig med.


Jeg glæder mig til at lave en unik taske til dig eller til én af dine kære.